هند نیز در این صنعت محبوب پیشرفت چشمگیری داشته است و سینمای بالیوود به یکی از پرکارترین فیلمسازان جهان تبدیل شده است.
یکی از محبوب ترین و مشهورترین بازیگران سینمای هند، سلمان خان (عبدالرشید سلیم سلمان خان) است.
او عمدتا در اکشن، رمانتیک و کمدی ایفای نقش می کند.
در زیر بهترین فیلم های هندی دوبله فارسی سلمان خان را ارائه خواهیم داد، در اینجا در متا راز با ما همراه باشید.
1. باجرنگی بایجان
سلمان خان نقش پاوان را بازی کرد و با بازی شگفت انگیز خود حس کمدی و درام را به مخاطب منتقل می کند.
این فیلم درباره یک دختر پاکستانی لال است که با خانواده اش به هند می رود. در این سفر دختری به طور اتفاقی از خانواده اش جدا می شود و آن را از دست می دهد.
پاوان، مردی بسیار مهربان، دختر کوچک را کشف می کند و رابطه عاطفی بین آنها ایجاد می شود. پاوان هنوز هم می خواهد خانواده دختر را پیدا کند و به آنها تحویل دهد.
اما به دلیل تنش های ی بین هند و پاکستان با مشکلات زیادی مواجه می شود و به طور غیرقانونی به پاکستان می رود.
پاوان رومه نگاری را پیدا می کند تا به او کمک کند. با پیشرفت فیلم صحنه های جالبی وجود دارد که این فیلم را به یکی از بهترین فیلم های فارسی سلمان خان هندی تبدیل می کند.
2. به نام شما (تره نام)
فیلم تو در سال 2003 اکران شد و بدون شک یکی از بهترین فیلم های هندی دوبله فارسی سلمان خان است. برای تماشا بهترین فیلم های سلمان خان کلیک کنید.
Tinne یک درام، کمدی و درام است. این فیلم درباره دختری به نام نیرجالا است. نیرجالا دختری از خانواده ای ثروتمند است و خانواده اش قصد دارند او را با پسری از خانواده بزرگ ازدواج کنند.
اما نیرجالا عاشق پسر فقیری به نام راضی (سلمان خان) است. راضی در یک درگیری خیابانی مجروح می شود و حافظه خود را از دست می دهد.
نیرجالا بین دو انتخاب مردد است: اطاعت از خانواده یا یافتن عشق خود. منتقدان معتقدند بهترین بازی سلمان خان در این فیلم بوده است.
3. من عاشق هستم (مرد پیار کیا)
اولین فیلم سلمان خان که در سال 1989 اکران شد، من عاشق شدم و یک شبه او را به شهرت رساند.
این فیلم عاشقانه به کارگردانی سوراج برجاتیا و تهیه کنندگی راجشری پروداکشنز یکی از محبوب ترین فیلم های سینمای هند است.
این فیلم داستان پرم و سومان، دو مرد جوان از طبقات مختلف را روایت میکند که عاشق هر اتفاقی میشوند.
با ترانههای جذاب و دیالوگهای کوبنده، فیلم من اصغر شهادت در گیشه موفق شد.
این فیلم برنده جوایز بسیاری از جمله بهترین فیلم در جوایز Filmfare در سال 1989 شد.
بازی سلمان خان در نقش پرم او را به عنوان یک قهرمان رمانتیک برای آینده معرفی کرد.
حتی با گذشت بیش از سه دهه از اکران، فیلم «عاشق شدم» با داستانی جاودانه و بازی های فراموش نشدنی دل ها را تسخیر می کند.
4. Ngingubani Meena Kuwe؟ (?من برای تو کی هستم)
یکی از محبوب ترین فیلم های هندی دوبله فارسی Mann Bari Tu Ke Khesi از سلمان خان؟ است
این فیلم خوش ساخت با بازی عالی سلمان خان و مدهوری دیکسیت به یکی از پربیننده ترین فیلم های هند تبدیل شده است.
این فیلم یک کمدی رمانتیک محصول 1994 بود که رکوردهای باکس آفیس را شکست و قلب تماشاگران در سراسر هند را به دست آورد.
من برای تو کی هستم؟ داستان در مورد دو خانواده است که به لطف ازدواج ترتیب داده شده بین فرزندانشان با هم متحد شده اند.
در این فیلم پر از آهنگ ها و رقص های زیبا، درام خانوادگی، طنز و عاشقانه را مشاهده خواهید کرد.
چیزی که این فیلم را از سایر فیلم ها متمایز می کند تمرکز آن بر ارزش ها و سنت های خانوادگی است. من برای تو کی هستم؟ پویایی یک خانواده گرم و دوست داشتنی هندی را به تصویر می کشد.
این فیلم نه تنها مهارت های بازیگری سلمان خان را به نمایش می گذارد، بلکه جایگاه او را به عنوان یکی از بزرگترین ستاره های بالیوود نیز تقویت می کند.
پیوند منحصر به فرد او و مدهوری دیکسیت در این فیلم غیرقابل انکار بود که باعث شد دوباره در چندین فیلم موفق دیگر با یکدیگر همکاری کنند.
به طور کلی، فیلم من برای تو کی هستم (? Hum Aapke Hain Koun) یک شاهکار کلاسیک بالیوود است که طرفداران دیرینه ای دارد.
5. من (گیرنده)
این فیلم محبوب یک درام عاشقانه محصول سال 1991 میلادی (1370 میلادی) با بازی سلمان خان، مدوری دیکسیت و سانجی دات است.
این فیلم به کارگردانی لارنس دسوزا و تهیه کنندگی سوداکار بوکاده است.
این فیلم موفق داستان امان (سانجی دات) شاعری است که عاشق پوجا (مادهوری دیکسیت) می شود و پوجا عاشق آکاش (سلمان خان) می شود.
ارتباط عاطفی پوجا و آکاش به خوبی به مخاطب منتقل می شود و مخاطب داستان عشق آنها را در طول فیلم حس می کند.
با این حال، بازی سانجی دات به روایت کلی عمق میبخشد، زیرا شخصیت او که با عشق نافرجام مبارزه میکند کمک زیادی به رمانتیکتر کردن فیلم میکند.
موسیقی این فیلم معروف نیز قابل توجه است زیرا دارای آهنگ هایی مانند "Mera Dil Bhi Kitana Pagal Hai" و "Bahat Pyaar Karta Hai" است.
این آهنگ های عاشقانه همچنان در بین شنوندگان محبوب هستند.
این فیلم محبوب نه تنها دارای بازی های درخشان توسط بازیگران است، بلکه یک داستان اجتماعی است که مضامین دوستی، عشق و فداکاری را بررسی می کند.
این فیلم یکی از بهترین فیلم های دوبله فارسی سلمان خان تا به امروز است.
اگر می خواهید یک فیلم هندی عاشقانه غمگین تماشا کنید، این یک انتخاب خوب است.
6. کاران آرجون
فیلم کاران آرجون یک فیلم اکشن است که در دهه 90 موفقیت زیادی کسب کرد و به یک فیلم کلاسیک تبدیل شد.
این فیلم به کارگردانی راکش روشن، دو تا از بزرگترین سوپراستارهای بالیوود، سلمان خان و شاهرخ خان را گرد هم می آورد.
فیلم کاران آرجون نقشی متفاوت از سلمان خان تا شاهرخ خان را روی پرده به ارمغان آورد. زیرا آنها برای انتقام گرفتن از دشمنان در خدمت برادران تازه متولد شده هستند.
داستان گیرا با صحنه های سریع و اوج های دراماتیکش شما را ساعت ها در فیلم غرق می کند.
بازیگرانی از جمله امریش پوری، راخی گار، کاجال، ماماتا کولکارنی، جانی لور و غیره نیز در نقش های نمادین کاران آرجون بازی کردند.
یکی از به یاد ماندنی ترین جنبه های کاران آرجون موسیقی بود. این آهنگ ها همچنان در بین مخاطبان محبوب هستند و آن را به یکی از محبوب ترین فیلم های هندی تبدیل می کنند.
کاران آرجون لحظه ای جاودانه در تاریخ سینمای هند است که ما را با ترکیب جادویی سلمان خان و شاهرخ خان روی پرده آشنا کرد و در عین حال ارزش سرگرمی زیادی را برای همه سنین فراهم کرد.
خبرستان 24 فیلم ,سلمان ,بازی ,محبوب ,خانواده ,هندی ,بهترین فیلم ,کاران آرجون ,محبوب ترین ,هندی دوبله ,ترین فیلم ,دوبله فارسی سلمان ,هندی دوبله فارسی